vrijdag 12 juni 2009

Swapscrapkaart...

He he, eindelijk mijn swapkaart klaar. Het heeft even geduurd, soms wou ik dat er 48 uur in een dag zat, maar daar zullen jullie ook vast last van hebben. Dit kaartje heb ik voor Nel gemaakt, ik ken Nel niet en volgens mij komt ze ook niet op mijn blog, en ik weet ook niet of Nel een blog heeft, ik heb er nog niets over kunnen vinden, dus daarom kan ik wel dit kaartje alvast plaatsen. Ik heb de nieuwste Magnolia stempel uit de Pet Collectie gebruikt. De spulletjes en de kaart gaan straks op de bus. Toch wel een erg leuk idee zo een kaart maken voor iemand waarvan je de smaak niet weet, ook ik krijg een kaart van iemand die voor mij onbekend is. Ik heb nog niets ontvangen en wacht geduldig af, ahum. Groetjes en fijn weekend,

This card is made for the swapcard project. It's a list of people and works as follows. You make a card. You send the materials you used to the next person on the list who has to make a card with the same materials. Let's see what the other person makes of it.
This card is made for Nel, who I don't know. The new Magnolia stamp of the per collection is used. I haven't received my materials from te person above me on the list. So I'm waiting patiently (ahum). Have a nice weekend !

24 opmerkingen:

  1. Wowww Thea,wat een schitterend kaartje, prachtige stempel mooie kleuren, heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pffffff vertel mij wat tijd ja haha maar ik zou het super vinden om deze kaart op mijn deurmat te vinden hij ziet er prachtig uit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou Thea hier vind ik nou niets aan ..... GRAPJE, de kaart is zoals altijd weer super, ik heb dat papier geloof ik ook dus een idee is geboren. By the way: er wordt aan een andere foto gewerkt hoor. Fijn weekend Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mooie kaart voor een onbekent iemand is het idd altijd moeilijk he, maar hij is prachtig en zij zal hem vast heel mooi vinden, xx liefs van maris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een super mooi kaartje heb je gemaakt en wat heb je leuk papier gebruikt!!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thea je swap is mooi geworden en nu maar afwachten wat zij ervan maakt en wat jezelf krijgt. spannend!! Zijn de stempels leuk in het echie? Zonnig weekend liefs Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Thea, wat een leuke kaart weer. Grappig hè, dat swappen. Ik vond het leuk om te krijgen en daar weer wat van te maken, leuk om zelf een kaart te maken en nog leuker om te zien wat een ander er weer van gebrouwen heeft. Ik ben er al helemaal mee klaar en ik doe zeker voor de volgende keer weer mee... En ik wil graag een hele week in 1 dag... whahahahaha...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, hij is super geworden. Leuke kleuren. Inmiddels ben ik al hard aan het leren te kleuren met de copics en gaat het al een stuk beter!
    Fijne dagen op de camping, tot dinsdag Sjak.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk kaartje,
    mooi papier trouwens

    GGroetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. schitterende swap heb je gemaakt thea! die moet nel vast en zeker mooi vinden, anders wil ik hem wel:P:P en uhh bedankt nog voor de super stempel van motivet het lag vandaag op de mat! en kunnen we niet gewoon 5 dagen weekend doen ipv van twee. Draaien we de werkweek gewoon eens om;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Thea wat een mooie kaart,super kleurtjes en indeling en de nieuwe Magnolia vind ik ook geweldig,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Thea!wat een super leuke kaart heb je weer gemaakt !en de stempel is ook zo schattig!

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Alweer een hele mooie kaart en weer schittetend ingekleurd en de stempel is ook erg leuk.
    Liefs Mams

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuke kaart voor de swap,ik ga de mijne zo ook plaatsen,als het goed is heeft ze hem vandaag ontvangen enne spannend he wat een ander voor jou heeft gemaakt.
    en dan de uitdaging om er iets compleet anders van te maken,maar dat gaat jou zeker lukken:)
    groetjes
    miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooi kaartje weer, heel leuk gemaakt.

    Groetjes, Corinde.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super leuke kaart Thea en prachtig ingekleurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk dat swappen, ik doe volgende keer ook mee als ik wat meer tijd heb. Een heel leuk kaartje geworden! Dat leien spul is zoooooo leuk. We waren gaan kijken en natuurlijk gelijk verkocht. Zijn grote broer is bijna 13 maar die begint al te wennen. Echt vertederend om te zien.
    Tot de volgende keer en groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, ik vind het harstikke fijn dat ik bij jou ook een kopje thee mag komen drinken, missschien doe ik dat morgenavond als het kan. liefs en tot morgen Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. heey thea,

    wauwie dat is een erg lief kaartje geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow..... Thea
    what a wonderful card with such a cute image!
    I love your colouring!
    Hugs Gisela

    BeantwoordenVerwijderen
  21. a fabulous card. hugs rachxx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Thea wat een mooie kaart,de stempel is ook zo schattig!
    Groetjes,Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Thea this is fab, gorgeous papers and your colouring is fab too, i love the spikey bit on the flower really eye cathcing hugs Pops x xx

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je hebt de laatste tijd weer prachtige creaties gemaakt Thea..kon moeilijk op blogs komen maar dat is nu opgelost...dus kan je pracht swapkaart weer bewonderen... Ik heb je ook een email gestuurd met de instructies voor het kleine hartje ...laat even weten als je wilt of het gelukt is...
    groetjes Francien.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.