donderdag 20 mei 2010

Nieuw....

Hoi allemaal, wij(jan en ik) hebben besloten om af en toe op de blog de nieuwste artikelen in onze winkel te laten zien. Ik heb dit altijd gescheiden geprobeerd te houden maar we zijn nu toch maar overstag gegaan. De artikelen staan misschien niet altijd meteen in de winkel maar dan worden ze deze week wel toegevoegd. De foto hierboven is onze nieuwste paperkit, deze proberen we altijd rond de 8,50 te houden, deze paperkit is van BasicGrey(cappella) bijzonder geschikt voor vintage kaarten vind ik persoonlijk.
Dit is onze nieuwste scrapkaart pakketje, en deze is ontworpen door Sjak. Het pakketje kost 2.25 en alles zit daar in inclusief de beschrijving. Dit pakketje is met een stempelafdrukje.
En dit zijn de nieuwste kerstmallen van Marianne Design, ook weer erg leuk. Ze komen op 8.50 per stuk.

Mocht je de produkten niet in de winkel vinden(worden morgen toegevoegd)dan kunt u ook altijd even mailen zodat we het even voor u apart houden, WEL MOET U HET VIA DE WINKEL ZODRA HET ERIN STAAT NOG BESTELLEN. Dus alleen mailen voor het aparthouden, en binnen een week bestellen via de winkel anders gaat het weer in onze voorraad. Het aparthouden is alleen maar een extra service voor jullie, zodat je niet mis grijpt.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.