vrijdag 13 november 2009

Scraptasje

Goedemorgen. De tweede dag van de KreaDoe zit er op en het was wederom een gezellige boel. Iets minder druk dan de eerste dag, maar genoeg mensen om je een dagje bezig te houden. Weer veel blogdinnen gezien en lekker kunnen kletsen met Mo, Ilonka en vele anderen. Ria kwam langs met Lorraine van Simon says Stamp ! en dat was wel heel gezellig. De engelse dame keek haar ogen uit, dit had ze nog nooit meegemaakt, zo'n grote en gezellige beurs.
Ondertussen vliegen de pakketten je om de oren en hebben we gisteravond nog even snel een nieuw scrappakket gemaakt met dit leuke tasje. Kijk maar goed naar de stempel die er op zit, want daar kom ik vandaag nog op terug bij jullie ..........
Geweldig ook hoe onze buitenlandse leveranciers meeleven. Begin van de week hebben we de firma Magnolia gebeld, omdat we de vraag naar het nieuwe magazine, Magnolia Ink, niet aan konden. De eerste twee leveringen waren binnen no-time uitverkocht en op de beurs hebben we ze niet eens gehad. Magnolia heeft er alles aan gedaan om een nieuwe lading bij ons te krijgen en die waren gisteren al binnen. Dus hebben we de magazines nu ook op de beurs en zijn ze via de webshop ook weer te bestellen.
Maar ook andere buitenlandse leveranciers zijn nieuwsgierig naar "dat evenement in Holland". Ian van CraftUK komt speciaal vandaag naar Nederland om ook eens een kijkje te nemen en ook een Amerikaanse leverancier heeft overuren gedraaid om een zending nieuwe artikelen bij ons geleverd te krijgen, vandaag.
En nu dus als de .... naar Utrecht voor dag 3 ! Tot later vandaag.

8 opmerkingen:

 1. ja Thea het was bere gezellig bij jullie aan de kraam en er was ook zoveel leuks om te kopen :) Dus dat hebben Lorraine en ik dan ook uitvoerig gedaan ;) hahahahaha en ik heb zo'n spijt dat ik geloof dat het nr 5was (het elfje) van de inky's toch maar niet heb meegenomen :) maarja volgende keer beter ;)je kan niet alles kopen zal ik maar denken ;) ik was wel versleten toen ik thuis kwam :) het was eten douchen en naar bed ;) hahahahaha dus kan me voorstellen hoe moe jullie moeten zijn na zoveel dagen.
  Nou hopelijk is het de komende dagen drukker en verkoop je alles zodat je met vakantie moet ;) haahhaha

  hugs Ria
  btw Ik heb Jo van Sketch Saturday een mail gestuurd met dat je interesse had ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thea,
  zo te horen is het weer heel gezellig geweest ;)
  Ben zelf nog nooit naar kreadoe geweest, maar wil volgend jaar toch een keertje gaan :D
  En het tasje is heel leuk gemaakt,
  Groetjes Anneke
  nog veel plezier vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thea
  wat lekker dat je het zo druk hebt ik hoop de volgende keer toch ook eens te komen en mijn mitivet stempels zijn binnen ga er lekker mee aan de slag

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. whow prachtig tasje Thea en super is dat he dat alles dan eens een keer lekker meewerkt, veel succes weer vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt het lekker druk en gezellig zo te horen!
  Je tasje vind ik super...en ook de stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja was gezellig om weer even bij te kletsen. Goh het idee dat het rustiger was dan de eerste dag, ben blij dat ik woensdag niet ben gegaan dan. Ik heb toch nog wat leuke dingetjes gekocht en natuurlijk bij jullie 2 leuke pakketten. En voor mijn moeder geslaagd voor borduurnaalden:-)
  Liefs Mo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Thea

  Wat een schattig tasje super.
  Wat fijn dat iedereen zo heerlijk mee werkt
  Ik wens je nog fijne dagen toe.

  Groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zeer interessant, bedankt

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.