donderdag 12 november 2009

Eerste dag KreaDoe

Het is al laat en ik ben wel heel erg moe. Dinsdag bijna de hele dag de stand aan het inrichten geweest en de laatste dingen bij elkaar zoeken, die we toch nog misten op de beurs. Je kunt nog zo veel beurzen doen, er is altijd wel weer iets dat je vergeten bent. Maar om 7 uur 's avonds waren Paula en ik tevreden. Jan was al lang naar huis om daar de laatste dingen te doen en samen met de kids te eten. Na een avondje thuis de laatste spullen opzoeken en nog wat pakketten maken, was het al weer ver na middernacht voordat we ons bedje opzochten. Op woensdagochtend om half acht vertrokken, terwijl dit eigenlijk een thuiswedstrijd voor ons is. Hemelsbreed is het nog geen 10 kilometer. Maar er moesten toch nog heel veel dingen gebeuren. Klokslag 10 uur waren we klaar en begon de KreaDoe 2009. Vandaag hadden we ingezet op 4 mensen achter de stand. Uiteraard Paula en mijzef, maar ook Sjakkie en Corry waren van de partij. Zo konden we om de beurt zelf ook de beurs over, want meestal kom je daar niet aan toe en hahaha wat hadden we ons daar in vergist. We hebben alle zeilen bij moeten zetten om met z'n vieren alle klanten te helpen. Zelfs Karin is nog even komen bijspringen, terwijl ze toch echt op bezoek was op de beurs. Maar wat was het een enorm gezellige dag ! Heel veel van onze klanten hebben we weer even persoonlijk gedag kunnen zeggen en ook de nodige blogdinnen hebben we gezien. Wat leuk is dat toch, als je iedereen even recht in de ogen kunt kijken. Om 5 uur hebben we met z'n allen compleet gevloerd het "slagveld" bekeken. Een zo goed als leeg bord, waar die ochtend nog allemaal ponsen hingen. Een lege plek waar eerst de nieuwste Magnolia stempels lagen. Lege dozen en kratten onder de kraam en 8 zeer moeie voeten. Thuis aangekomen wacht me daar een zeer plezierige verrassing: we hebben de artikelen van Forever Friends binnen. Dat vult de lege plekjes op de stand weer. Vanavond heeft Jan alle artikelen in de webshop gezet en heb ik even deze twee tasjes gemaakt. Ik heb hier de zogenaamde "Elements" voor gebruikt. 3D afbeeldingen met accessoires, versieringen en tekst. Zo handig, je hoeft niets meer te knippen en plakken en ze zijn allemaal zo schattig. Ook hebben we de stempels van Forever Friends binnen. We zijn klaar voor de dag van morgen en ik ga nu mijn uurtjes slaap nog even halen. Voor een ieder die geweest is, dank voor het bezoek en voor iedereen die nog gaat, heel veel plezier op de beurs en kom zeker even gedag zeggen bij ons op stand 1.B074. Tot gauw, want er is nog meer leuk nieuws te melden, later deze week .......

8 opmerkingen:

 1. Hallo Thea,

  Super hoor!!! Jeetje dat je daar nog puf voor had na de vermoeiende en drukke dag op de Kreadoe!!! Ze zijn erg leuk geworden en ben benieuwd naar de leuke nieuwe dingen die je nu weer binnen krijgt. Veel succes vandaag weer en misschien nog tot morgen.
  Groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om eens een reactie van iemand te lezen die "aan de andere kant van de kramen" staat, haha!
  Als bezoeker zijnde ben je al helemaal uitgeteld na een dagje creadoe, laat staan als standmedewerker/houder. Nou, veel verkoopplezier nog he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thea,
  Zo te horen is het druk geweest ;)
  Kan me voorstellen dat jullie na zo'n beurs heel moe zijn. Ze zijn heel lief die forever friends beertjes!
  En nog veel verkoopplezier!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. veel plezier op de beurs nog en morgen zien jullie me waarschijnlijk wel bij jullie kraam shoppen! :-)
  groeten miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geloof haha dat ik niet jaloers op je bent als ik het zo is lees,of toch wel,want ondanks de drukte en alles erom heen,lijkt het me super gezellig zo met elkaar,je tasjes zijn super schattig,dit jaar geen KreaDoe voor mij,ik ga naar het Magnolia event en moet keuzes maken,ik wens je nog veel goede beursdagen toe,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk thea maar wat zal je het zat zijn na zo`n beurs dag ! gezellig maar oei die voetjes he
  nou ik hoop je morgen effe te zien want ik ben morgen van de partij
  heb er super veel zin in !!
  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. pfff Thea en je hebt nog een paar dagen te gaan, hopelijk krijg je ergens een gaatje om zelf rond te struinen maar van de andere kant, zo gaan de zaken ook wel lekker, en je tasjes zijn schitterend dat je daar de moed nog voor op hebt kunnen brengen, veel succes nog op de volgende beurs dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gave tasjes, en ik hoop dat je morgen nog wat van die super leuke forever friends hebt, want zij hebben een heel hoog hebben gehalte!
  Liefs en tot morgen, Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.