donderdag 3 september 2009

Blogcandy bij Motivet.


Allereerst allemaal hartelijk bedankt voor jullie lieve reacties. De ziekte is nu toch bijna over en het gaat al stukken beter, maar ik heb het goed te pakken gehad. Ik vond het wel erg jammer dat ik de meeste dagen niet op de beurs in 's Hertogenbosch kon zijn. Ik ben vrijdag wel geweest, maar dat was me toch niet zo goed bevallen. Zaterdag hebben Jan en Melanie het weer van me overgenomen.

Omdat we door de beurs toch de hele collectie ingepakt hadden staan en Jan nog vakantie had zijn we de studio maar eens aan het opruimen geweest en direct wat aan het veranderen geslagen. Het resultaat is nog even wennen, maar het is wel lekker opgeruimd.

Dan nu voor alle stempel- en Motivet liefhebbers : Er is een blogcandy bij Motivet omdat vandaag de nieuwe serie stempels is uitgekomen. In deze serie staat Hilda, het nijlpaard, centraal in een aantal kerst- en winter outfits. Daarnaast komen de eerste stempels uit van een meer traditionele serie. Ook hier is de winter en kerst het thema. In deze serie zullen er binnenkort ook meer gaan verschijnen.
Waag een kansje om deze fantastische nieuwe stempels te winnen door de link naar de blogcandy op je eigen blog te zetten en commentaar achter te laten bij Motivet.
Voor een ieder die niet kan wachten op de uitslag: de stempels zijn ook te reserveren in onze webshop.
De blogcandy bij Motivet loopt tot en met 13 september. Wij hopen de nieuwe stempels vanaf 14 september te kunnen leveren.

15 opmerkingen:

 1. hoi thea

  alweer een beetje opgeknapt?!
  ik heb een award voor je op mijn blog
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thea,
  Fijn om te horen dat je je weer wat beter voelt, balen zeg dat je ziek was net op de beursdagen, maarja dat zal je altijd zien!
  Wat zijn ze schattig de nieuwe stempels..!! Heb dinsdag ook weer een kaartje geplaatst met Hilda die ik bij jullie op de beurs heb gekocht, jammer dat ik je niet heb gezien, jullie hebben een erg gezellig team!! xxxxx marley en doe nog lekker rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haiii, ik weet dat er nog een bestelling van me staat, kun je die nog even vasthouden tot de nieuwe stempels komen... dan kan alles in 1x de deur uit...

  btw, alles verder ok. Wel balen dat je de beurs niet fijn hebt gevonden, want ja, mij lijkt het geweldig...(maar ja, ik kon niet gaan, maar ik sta natuurlijk ook niet met een stand)

  liefs en tot blogs,
  karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè, gelukkig maar dat het weer beter gaat. Tis toch niet leuk om ziek te zijn. Die nieuwe zijn echt ook super geweldig. Superhoog hebgehalte. Heb er zeker 1 of 2 op het oog die ik zeker wil hebben. We horen elkaar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jippie! Je bent er weer. Fijn dat het beter gaat en ik ben wel heel erg benieuwd naar je opgeruimde zolder! Ik ben ook druk bezig en heb weer van alles gevonden wat ik kwijt was!
  Ik had vanmorgen de blogcandy al ontdekt en op mijn blog gezet, ze zijn weer helemaal te gek.
  Liefs van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat zijn ze super gaaf hey die nieuwe, er zijn er een paar die ik zeker wel zou willen hebben. Fijn dat het weer iets beter met je gaat... sneu hoor zo net met een beurs ziek te moeten zijn maar gelukkig heeft je team het geweldig opgevangen!! Ik hoop je snel nog eens ergens tegen te gaan komen, vond het reuze gellig even!!

  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Thea,
  Fijn dat het al beter gaat.
  De nieuwe stempels zijn zo lief!
  Heb er ook gekocht bij jullie op de beurs. Ze zijn super leuk
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat het weer beter met je gaat...sterkte verder hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. he gelukkig dat je je weer wat beter voelt en wat zijn ze weer lief die nieuwe stempels

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Thea,

  wat fijn dat je je weer beter voelt !
  en jammer dat ik je niet gezien heb op de beurs maar met je man en paula was het ook gezellig hoor..
  En oh oh wat zijn ze weer leuk die stempels!

  groetjes san.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Thea, ben blij dat je je weer beter voelt. Dan heb je het wel aardig te pakken gehad zeg. Ik ben ook een tijdje door vakantie niet in blogland geweest, maar ohw wat is er weer veel te zien hier. Kan het soms allemaal niet bijhouden. Ik kom eens gauw bij je langs voor wat scrappapier voor de kerst.
  Groetjes Mo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fij hoor dat het weer beter gaat,rot voor je van de beurs,maar wat niet gaat,dat gaat niet en lees dat je super lieve hulp hebt gehad,weet je dat ook weer,op wie je kan bouwen en dat geeft je vast een fijn gevoel,groetjes Joke en doe het rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn te lezen dat je je weer beter voelt hoor en wat een geweldige candy zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. gelukkig weer een beetje beter,en ik zie dat je weer mooie nieuwe stempeltjes krijgt,ik hoop dat je ze bij hebt in Mechelen en ook de ponsen van martha stewart want ik zoek nog een bepaalde maar weet de naam niet!
  het ligt wel allemaal dicht achterelkaar he de beurzen want nu dit weekend is het ook stempelmekka,en in oktober ga ik met mijn man 5dagen naar Leipzig,hele grote beurs waar er ook iets voor de mannen is modelbouw,allemaal in die grote arena,ik ben benieuwd!
  nou tot in Mechelen dan
  groetjes Akkina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi ben blij dat het weer wat beter gaat met je!
  enne bedankt voor je leuke reactie op mn blog!
  tja waar komen al die ideeen vandaan.dat patroon van dat doosje kwam van ellis,die stond in hobbyjournaal.mijn inspiratie doe ik verder op op internet en de rest komt gewoon als ik bezig ben of als ik iets zie.,maar dat ken je zelf toch ook :)jouw creatie's zijn ook altijd weer gaaf!
  binnenkort komen er wijnfles verpakkingen op mn blog,weer eens wat anders,maar erg leuk om te doen!
  enne op de kreadoe niet ziek zijn he!!!dan ben ik van de partij :)
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.