zaterdag 12 februari 2011

Beurs update...

Bijna de laatste dag van het Creatief Weekend in de Expohal Haarlemmermeer. De hal is enorm groot, dus de bezoekers hebben alle ruimte om te lopen en de diverse stands te bekijken. De hal heeft een glazen dak en zijwanden, dus valt er voldoende licht naar binnen. Binnen is het echter niet warm. Dat verschilt wel van plek tot plek, maar bij onze stand is het behoorlijk fris (zeg maar gewoon koud).
Een beurs op een nieuwe locatie heeft altijd wat tijd nodig om het succesvol te maken, en de locatie is dan ook prima geschikt, maar voor de toekomst zijn er nog wel wat verbeteringen mogelijk.
We hebben velen van jullie al weer langs zien komen, ook al zijn we door onze plek wat moeilijk te vinden (we staan bijna helemaal achterin de hal). Kom je nog naar de beurs dan kun je ons vinden op stand 252 t/m 254. Veel plezier !

7 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat het een succes wordt :) Maar dat zal zeker wel lukken! Ik begin altijd op een beurs van achter ;) Dan is mijn portemonee nog altijd vol! hihi Dus dat valt wel mee hoor!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo wat leuk ik wist niet dat er een beurs was.. maar ik heb wat mensen gebeld en ik dnek dat we zondag heen gaan. Ik zal achter beginnen zodat de portomonee zeker nog vol is.

  Groetjes
  Mignon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier op de beurs !! Ik hoop dat jullie een goede omzet draaien. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Thea,
  Wij beginnen meestal achteraan op een beurs, daar is het het meest rustig, dus wellicht sta jij heel goed. Ik kom morgen wel even gedag zeggen.Fijne beurs
  Liefs Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou ik km je vandaag opzoeken hoor hoop dat je het Maja papier bij he hebt tot straks

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes op de beurs, iedereen zal je heus wel vinden denk ik. Ik hoop dat je in maart ook in Den Bosch staat, daar ga ik nl naar toe.
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Thea,

  vandaag bij je aan de kraam geweest, hebben je trein staan bewonderen en gelukkig was mijn beursje niet leeg. Heb drie leuke stansen bij je gekocht hahahaa en hoop er binnenkort lekker mee aan de slag te gaan. Succes nog morgen!

  Liefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.