vrijdag 19 maart 2010

Ook als Thea er niet is ....

.... komt er toch nog een bericht op haar blog. Allereerst moeten jullie de groeten hebben van Thea. We staan, zoals jullie weten, op de Creativa in Dortmund. Het is enorm druk en gezellig op de beurs en de dames, Thea en Paula, proberen in het beste Duits uit te leggen wat het verschil is tussen inkleuren met de Derwent potloden, de Copic markers of de Distress Inkt. En probeer maar eens "met een doezelaar en de terpentine kun je de kleuren van deze vetvrije potloden in elkaar over laten lopen" in het Duits te zeggen .......
Ook Magnolia heeft een stand op de Creativa en we hebben de piraten- en prinsessen serie al in het echt kunnen aanschouwen. Het ziet er geweldig uit !
Bovenstaande foto is 's avonds genomen, de kleuren komen niet helemaal lekker over. Het is een verpakking voor een cd-doosje. De gestanste vlinder is van Marianne Design. Er bereiken ons, en Marianne Design, veel vragen over het gebruik van de mallen in de diverse machines. Een uitleg hierover is terug te vinden op onze website op de pagina "Tips en Trucs". Het papier is van Basic Grey uit de nieuwe serie Kioshi. De verpakking is één van de sjablonen welke we in Duitsland introduceren. Daarnaast hebben we vele sjablonen van tasjes, groot en klein. En veel nieuwe artikelen van Karen Marie Klip. Ik heb het vermoeden dat er van dit alles niet veel mee terug gaat komen naar Nederland, want het vliegt weg.
Vrijdag ga ik de dames een handje helpen, zodat ze zelf ook nog even de tijd hebben om door de vijf hallen te gaan dwalen. Mocht je het weekend niets te doen hebben, deze beurs is een absolute aanrader !
Alvast een prettig weekend, of wellicht zal ik nog een berichtje voor jullie achter laten dit weekend.
Groeten,
Jan.

6 opmerkingen:

 1. wat een prachtig en vrolijk kaartje is dit, heel veel succes nog in dortmund

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe ze de groeten van mij als je vrijdag gaat helpen... veel plezier en we horen weer?? groet Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super mooi Cd-doosje! En Jan, heb je genoten vandaag?
  Veel succes nog van het weekend!
  Groetjes van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is gorgeous honey, i love the it and sweet papers too big hugs Pops x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou die Jan zeg...das gaaf Thea ook al ben je der niet.....er staat toch nieuws op hihhi....ik hoop dat jullie heel veel plezier hebben op de beurs in Duitsland hoor meis....Veel liefs en een prachtig cd doosje hoor. Terry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een vrolijk kaartje is dit, word ik helemaal happy van
  Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.