woensdag 25 maart 2009

Nieuws van de Creativa / News from the CreativaDaar staan ze dan Paula en Thea op de Creativa. Met twee afgeladen auto's naar Duitsland, waar we rond 12 uur aankwamen. De stand staat vlak bij de autolift in de Westfalenhalle. Dus de auto's gingen met de lift de hal in. Thea vond het maar niks. De tent opgezet, de tafels geplaatst en toen was het wel tijd voor wat warms, want het was ijskoud in de hal.
En verder weer met electriciteit aanleggen, lampen ophangen, dozen uitpakken, alles op de kraam zetten, alles weer verplaatsen want het staat niet goed. En de vele keren: "Thea, heb je er hier nog meer van". "Nee, dat is op", was eigenlijk het standaard antwoord. Om vervolgens een volgende doos uit te pakken en daar toch weer meer van hetzelfde aan te treffen. Aan het begin van de avond is iedereen toch wel klaar met de stand opbouwen en wordt het langzaam leeg in de hal. Om 21.00 uur zijn de beide dames uitgeteld in het hotel beland en rijd ik net weer Nederland in op weg naar huis. Vandaag begint de Creativa en heb ik de eerste dozen met voorraad al weer thuis staan om ze de komende dagen te gaan bevoorraden. Groeten, Jan (man van Thea)


There they are, Paula and Thea at the Creativa. With two loaded cars to Germany where we arrived round noon. Our stand is near the car-elevator at the Westfalenhalle. So both cars went into the elevator. Thea didn't like that at all. Our stand, a tent, is put in place, tables are set, and time for coffee, because it's pretty cold inside. And on we go, with electricity, hanging the lamps, unpacking boxes, put everything on the tables and rearranging it again. And many times, "Thea do we have more from this product". "No", was the default answer. Unpacking the next box, and see, more from the same product. At the beginning of the evening almost everyone is ready and it's getting a bit quiet. At 21.00 both ladies arrive exhausted in their hotel and do I enter Holland on my way home. Today the Creativa starts and do I have the first boxes at home for shipment to Germany when needed. Greetings, Jan (husband from Thea)

3 opmerkingen:

 1. Whoeeehhahahahah, en wat voor bonus krijg jij, Jan??? Tjonge zeg wat een onderneming allemaal. Super hoor. Als je van de week weer terug gaat zeg dan maar "TOITOITOI" van Karin. Super meiden, jullie doen het toch maar...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige man ben jij, dat je dit doet voor je vrouw. Heel veel succes met alles.

  Groetjes, Corinde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou die zullen eind van de week wel helemaal gaar zijn!ik heb een aantal keren samen met gonny elke dag op en neer naar die beurs getuft en na een week kon ik geen nederlands meer praten en geen kaart meer zien,we waren op,dus ik weet wat de dames meemaken.maar als ik dit zo lees krijg ik toch wel weer een beetje heimwee hoor.
  en wat een geluk dat ze zo`n geweldige man in de buurt hebben die er voor zorgt dat de vooraad op pijl blijft en dat thuis alles blijft draaien,geen jezelf maar een schouderklopje hoor.
  doe de meiden de groetjes en we lezen je wel weer.
  groetjes emilie

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.