woensdag 4 mei 2011

Eindelijk.....











...daar ben ik weer even. Ik heb veel problemen met mijn computer. Jan heeft hem helemaal uit elkaar gehaald en helemaal schoon gemaakt en nu doet ie het enigzins. Elke keer loop ik tegen een ander probleem op, dan kan ik niet bloggen dan kan ik niet mailen enz. enz. en nu kan ik mijn tekst niet tussen de foto's plaatsen, vandaar dat ik nu alles onder deze foto's neerzet. Ik vind dit niet zo leuk staan maar het is niet anders. Ik kon daarom ook mijn foto's van de DML challenge niet plaatsen dus ik plaats ze maar samen met de Derwent challenge.

DML: hiervoor moest je iets maken voor moederdag met een leuke tekst. Ik heb hiervoor een papier mache waxinelicht houder voor gebruikt en deze versierd met Maja Design papier. Ook moest je een geel lint gebruiken. Dit was even zoeken voor mij want ik maak nooit iets in het geel. Het grote hart is van een Doilie stans. Je kunt nog tot vrijdag meedoen met deze challenge. Ik zou nog even een poging wagen want er zijn niet zoveel mensen die meegedaan hebben(ik denk dat dit door de vakantie komt) dus de kans dat je wint is groot. Door al deze problemen met mijn computer kon ik ook niet bij jullie reageren, inmiddels ben ik daar ook mee begonnen en ik hoop vanavond nog wat extra berichtjes achter te laten.

Derwent: hiervoor moest je een kaart in het oranje maken, ook al niet mijn kleur. Ik heb daarom gekozen voor een oud(donker) oranje. Ook bij deze kaart heb ik een leuke doilie stans gebruikt, ik vind ze zo geweldig. De stempel(poststempel) achter de doilie heb ik voor mijn verjaardag gekregen van Paula en Sjak en helaas kan ik niet op de naam komen van het merk. Ik heb deze gekocht op de beurs in Zeist. Voor de rest heb ik de retro ponsen voor de bloemen gebruikt en voor de blaadjes een crealies stans. En natuurlijk een mooi lintje. De kleurnummers staan op de eerste foto. Doe gezellig een keertje mee en wie weet win je wel een leuk prijsje. Dit keer ben ik aan de beurt om bij jullie een berichtje achter te laten, duim maar voor me dat dit ook gaat lukken en dat ik niet weer problemen heb.

Van de week is mijn vriendinnetje Paula ook jarig geweest en ik heb voor haar een leuk doosje gemaakt, deze zal ik deze week ook nog op mijn blog plaatsen, als mijn computer mee wil werken.

Terwijl ik dit schrijf hoop ik ook dat dit bericht daadwerkelijk op de blog terecht komt, want ik heb geen zin om dit hele verhaal nog een keer te moeten intikken. Nou genoeg gezeurd over mijn computer, ik hoop dat jullie weer iets van inspiratie op gedaan hebben zodat jullie lekker aan de slag kunnen. Groetjes Thea


17 opmerkingen:

  1. Yesssss, ik ben blij dat het bericht erop staat.

    Creatieve groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Thea , ik had je al gemist.....ik dacht dat je op vakantie was. Het is zowiezo heel rustig in blogland. Vandaar ook het kleine aantal inzendingen op "ons" blog , denk ik. Ik vind je oranje kaart voor het Derwent-blog super mooi !! Helemaal mijn stijl. En wat is die post-stempel gaaf !! Ik hoop voor je dat je computer het blijft doen. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey Thea we kunnen elkaar de hand schudden hoor, ook ik heb of liever had dezelfde problemen met mijn pc, oeps niet te vroeg juichen, hij doet het nu weer, je grijpt zo mis op die rotdingen, maar gelukkig is het je gelukt om deze schitterende creaties te plaatsen, toppie hoor, succes verder met je pc

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke creaties heb je weer gemaakt ik vind het doosje
    heel apart
    groetjes lenny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een ellende hey als die computers het niet doen. Gelukkig staat je bericht erop. Prachtig wat je hebt gemaakt! en uhhh succes met computeren;0

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Thea wat een prachtige creaties heb je gemaakt, mooi van kleuren prachtig.
    Succes met je computer die dingen weten wat hé.

    Lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het is gelukt, mooie creaties heb je weer gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja creaties zijn weer supers Thea!!!

    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige creaties! Fijn dat je computer het weer doet! Fijne dagen.
    Liefs van Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaarten weer Thea groetjes Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtige creaties heb je eer gemaakt.
    balen van je computer. ik hoop dat ie het nu weer doet.
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige doosje en kaartje heb je gemaakt!! Zo mooi Thea :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Altijd vervelend als die computers niet doen wat wij willen,....mooie creaties heb je gemaakt!!

    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Thea,
    Wat fijn dat je weer "Online" bent!
    Dat ik je lantaarn prachtig vind, wist je al want dat ik heb hem in het echhie mogen bewonderen in Zeist!
    Je 2e kaart vind ik ook prachtig! Ik ben helemaal verliefd op je postcard-stempel...zucht....
    Knuffelszz,
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wat zijn ze mooi. Vooral je lantaarn vind ik super. De kleur en je afdrukje is zo mooi ingekleurd. Het hart op de zijkant staat geweldig.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi!!!! Vooral het lantaarntje is mijn favoriet!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoi thea wow je kaartje en lantaartje zien er super uit, die dollys zijn super zeg staat mooi zo groetjes christa

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.