vrijdag 20 mei 2011

DT-call, extra bericht !

Bovenstaande kaart is van Paula. Ze maakt nog steeds prachtige kaarten zoals je ziet, maar door alle drukte lukt het niet meer om haar eigen blog bij te houden.
Paula maakt al enige jaren, samen met Jacqueline, deel uit van ons Designteam. Uiteraard blijven Paula en Jacqueline deel uit maken van dit team. Zoals al eerder vermeld willen we het team uit gaan breiden. Een aantal namen zijn al bekend, maar houden wij (en de toekomstige designers ook) nog even voor ons zelf.
Vorige week hebben we gevraagd om je, als je dit leuk vindt, aan te melden voor ons Designteam via je eigen blog en een reactie achter te laten bij het DT-call bericht. We willen met dit bericht even wat verduidelijken.
Eén van onze voorwaarden is dat je geen designer mag zijn voor een andere (web) winkel. We hebben dit gedaan om onze, toekomstige, designer niet de dupe te laten worden van een eventuele belangenverstrengeling met onze collega winkeliers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en soms lukt het dan om exclusiviteit te krijgen voor deze producten (zoals in het verleden met de stempels van Motivet en Lili of the Valley). Wij kunnen ons voorstellen dat een andere winkelier niet zo blij is als een designer van hen dit product (mede) gaat promoten, omdat deze toevallig ook in ons team zit. Andersom, zouden wij er in ieder geval niet blij mee zijn. Vandaar dus dat er gevraagd wordt om alleen voor ons designer te zijn. Een designer voor een challengeblog kent dit probleem niet.
Onze vraag is: "Maak een project waarvan jij vindt dat het bij Krea 'Teja' past". We hebben al de nodige inzendingen gezien en er zitten juweeltjes tussen, maar het is wel jammer dat bijna niemand uitlegt waarom ze juist dit project bij Krea 'Teja' vinden passen. We verzoeken dus iedereen die mee wil doen uit te leggen, bij het project op de eigen blog, waarom je vindt dat dit bij ons past. Een ieder die reeds een inzending heeft gedaan vragen we om dit alsnog te doen.
Als je Thea een kaart hebt gestuurd voor haar verjaardag en je hebt nog niet gehoord dat je deel uit kan maken van ons team betekent dit niet dat je helemaal geen kans meer maakt. Gewoon een nieuwe inzending doen ! 
 Je hebt nog tot en met 29 mei de tijd, dus maak er iets moois van. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties ....
Succes allemaal,
Thea & Jan.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Thea
  ~~~~~~~~~~
  Ik heb je site bekeken.
  En wat ik heb gezien is prachtig.
  Dus ben gelijk volger geworden.
  Dit is ook een heel lief,schattig kaartje.
  Heb een heel plezierig weekend.

  Gr Leny hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot compliment aan Paula !! Wat een prachtige kaart. Mooie combi van roze en blauw. Super ingekleurd en ik vind dat doorkijkje zo leuk. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super gaaf kaartje heeft Paula gemaakt, erg leuk en heel schattig!
  Groetjes van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart Thea,lief die stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Thea idd het kaartje van Paula is super mooi !!! het is ook een gedoe het blog bij te houden
  Succes met het vinden van een dt member !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterend kaartje. Ik heb ook een gokje gewaagd om DT lid te worden want ik vind het leuk om mijn inspiratie dor te geven aan andere

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met het vinden van een nieuw DT-lid, het zal geen gemakkelijke keuze zijn :)

  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.