dinsdag 19 april 2011

Art Specially Stempel Event 2011

Het label uit het workshop pakket.
Het zit er op ! En wat hebben we een gezellig weekend achter de rug. Het Art Specially Stempel Event op het KNVB-terrein in Zeist is het afgelopen weekend dan wellicht niet zo druk bezocht als in andere jaren, maar het was er niet minder gezellig om. Het was dit jaar voor de derde keer dat we een stand hadden op het stempel event.
Afgelopen vrijdag hebben we onze 12 meter lange stand ingericht en dat is altijd weer passen en meten. We willen zoveel mogelijk artikelen laten zien, maar het past nooit ! 's Avonds om 20 uur was de stand naar tevredenheid en konden we huiswaarts gaan om de laatste voorbereidingen te treffen.
Zaterdagochtend vroeg weer terug om de laatste voorbereidingen te treffen. Thea gaf aan de stand een workshop met de Twinkling H2O's. De afdruk van Tilda werd daarmee ingekleurd en het label kon verder thuis worden afgemaakt, want het hele pakket kreeg men mee. Thea heeft geen moment een lege plek gehad.
Paula wacht af wat gaat komen in de kapel
Maar we hadden ook voor de hotelgasten een extraatje 's avonds. 
In de kapel van hotel Woudschoten werd de workshop herhaald en daar werd wel het gehele label afgemaakt. We hadden 12 plaatsen ter beschikking, maar dat bleken er al snel te weinig te zijn.
De eerste 12 personen zijn aan het werk gezet.
Wat later op de avond waren er vijf tafels bezet en waren er ruim 20 personen bezig met het label. In totaal hebben we die avond ruim 50 mensen aan de workshop gehad. De reacties waren erg enthousiast. We hebben zelfs personen aan het inkleuren gekregen die de Magnolia afdrukjes helemaal niet leuk vinden. Het was een enorm gezellige avond, waar om 23 uur een einde aan kwam.  
Alle tafels bezet en we hebben wachtenden.
Om kwart voor 12 waren we thuis. Gelukkig wonen we niet al te ver van Zeist vandaan ....
Op zondagochtend was het weer vroeg op weg naar Zeist. Er waren minder bezoekers dan op zaterdag, maar het was de hele dag gezellig druk aan de stand en met name bij de Twinkling H2O's. 
Even kijken welk kleurtje ik er nog bij wil hebben.
 Een leuk kleurtje zoeken tussen de 156 beschikbare kleuren neemt natuurlijk wat tijd in beslag. Gedurende de dag raakten er steeds meer kleuren op en zagen we de voorraad gestaag slinken. We kunnen met recht spreken van een succesvolle introductie van de Twinkling H2O's. De kleurenkaart en de beschikbare Twinkling H2O's zullen we zo snel als mogelijk op gaan nemen in onze webshop. We verwachten in de loop van mei nieuwe voorraad binnen te krijgen, zodat dan alle kleuren weer leverbaar zullen zijn. Middels onze nieuwsbrief houden we u daarvan op de hoogte. Heeft u nog geen nieuwsbrief ? U kunt deze aanvragen via onze website. Na sluiting van de beurs was het afbreken en alle dozen weer naar huis vervoeren. Om half negen 's avonds lagen wij gebroken voor de buis.
Wij hebben genoten van het weekend en hebben velen van u kunnen spreken. Voor diegene die nog een workshop pakket zouden willen hebben, hebben we slecht nieuws. We zijn in twee dagen tijd door de gehele, enorme, voorraad heen. We zullen deze week een beschrijving van de label, met de gebruikte materialen, op onze website plaatsen zodat u deze wellicht zelf nog kunt maken.
Bij deze willen we iedereen bedanken die een bezoek aan onze stand heeft gebracht. Ook Paula, Corry en Sjak voor hun geweldige hulp op de stand en natuurlijk de organisatie van het Art Specially Stempel Event en dan met name Angela Louwers. Het was weer helemaal top en we kijken nu al uit naar volgend jaar. U ook ?

Thea & Jan.

13 opmerkingen:

 1. Oh, dat ziet er echt heel gaaf uit zeg, ik heb dus echt iets gemist, die H2O wil ik ook al een poosje zo graag uitproberen, haha, gemiste kans dus...mpfff....volgende keer moet ik dus toch echt naar Zeist!!! Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ziet dat er gezellig uit
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er leuk uit Thea, denk dat ik de volgende keer ook maar eens ga kijken daar.
  En wat een mooie dingen allemaal zeg.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh wauwww...wat een workshop!!
  en wat een deelnemers!!
  Ik geloof dat ik volgend jaar ook eens een ritje naar Zeist ga maken.!!

  Groetjes Janet

  oooh en de tag is SUPER !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en schattige tag, Thea. Op de foto's ziet het er erg gezellig en druk uit. De Twinkling H2O's vind ik ontzettend leuk om te gebruiken, alleen mis ik nog een paar kleurtjes.... Ik heb al overal rondgekeken. Wat goed dat ze binnenkort in je winkel te krijgen zijn!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOWWWWWWWW Thea
  wat een super gave workshop
  helemaal mijn kleur
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat de beurs zo geslaagd was! Ik heb je wel bezig gezien met de H2O's, maar mezelf de tijd niet gegund ergens een workshop te doen. Er was zoveel te zien!!!

  Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Thea,

  Ja de beurs vond ik geweldig en ik ga er volgend jaar zeker weer naartoe. Ben met spanning aan het wachten op de lijst met gebruikte materialen van de tag. Wil graag weten van wie de bloem en de swirl is. Kon helaas geen plekje bemachtigen, maar ik heb het pakket wel gekocht. Misschien volgend jaar meer geluk.
  Groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Thea,

  de workshop was super, erg geslaagd ga hem van de week afmaken
  het kleuren vond ik toch nog tegenvallen maar het was wel heel leuk om te doen

  bedankt weer en tot de volgende keer
  groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Thea , het was zeker een succes , jouw workshop op de beurs. Ik heb hem thuis meteen afgemaakt en hij staat nu hier te pronken. En ik ga zeker nog eens kleuren met de H2O....Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi,
  Ik vond het superleuk je eens in het echhie te hebben ontmoet.
  Je was echter zo druk bezig met de workshoppende dames, dat ik verder niet wilde storen.
  Volgende keer hopelijk meer tijd om gezellig even bij te kletsen....
  Zo te zien waren je (avond)workshops echt een geweldig succes!!!! geweldig!
  Ik ben goed geslaagd in Zeist en alles wat op mijn verlanglijstje stond gevonden en (oeps) ook gekocht....
  Knuffelszz,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een gaaf label. Echt super. Ik heb even verder rondgekeken op je blog. Maar het ziet er allemaal super uit. Ik ga je volgen hoor.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Thea,
  vielen lieben Dank nochmal für den superschönen Workshop, es hat richtig Spaß gemacht, das tolle Tag hängt nun in meinem kleinen Bastelzimmer.
  ich freue mich schon auf das Stempelmekka wenn wir uns wieder treffen...
  Lieben Gruß Sonja xx

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.