woensdag 11 mei 2011

DT Call voor Christmas Challenges with Sketches...

Hoiiii, ja hoor!! er is weer een nieuw challenge blog erbij. Christmas Challenges with Sketches. Nu kunnen we het hele jaar gezellig kerstkaarten maken zodat we aan het einde van het jaar teminste genoeg kaarten hebben, want ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik kom altijd te kort. Wij "KREA TEJA" sponseren deze challenge blog, en nu ga ik proberen om een DT Membership in de wacht te slepen.

Ik heb hiervoor een easel-kaart gemaakt, het is alweer een tijdje geleden dat ik zo een kaart heb gemaakt maar ze blijven leuk. De challenge is om de 2 weken. Ik vind kerstkaarten maken het leukste wat er is, dus ik heb er erg veel zin in. Maar het blijft een raar iets, kerstkaarten maken terwijl ik van mijn zoldertje weg zweet, lol.   

Het afdrukje is van een nieuwe serie stempels die we in de verkoop hebben, ME TO YOU. Waarschijnlijk herkennen jullie ze wel van die schattige knuffels die al jaren te koop zijn. Ik heb hem ingekleurd met Twinkling H2o, deze kleuren heb ik gebruikt: pewter, hunter grey en blue ice.




14 opmerkingen:

  1. Schitterend !! Als dat geen DT Schap word komt vast goed Thea je kaart is Supers !!!

    succes !! Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Thea,

    gaaaaaaaaaaaaaaaffffffffffffff Wat een leuk kaartje en wat een schattig beertje echt heel lief. Ik ken de beertje goed want ik heb een hele verzameling op mijn bank staan :o)
    succes met het DT schap en leuk blog ik houd het in de gaten

    groetjes Hil
    oh ja het eerste workshopje is af, plaats hem binnenkort

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Thea ;o)
    Leuk dat je meedoet aan de CCWS DT Call ..
    Succes!

    Janneke XO

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ohh wat een schatje, heb deze lieve stempeltjes ook net binnen, en je hebt er al gelijk een schitterend cool kaartje mee gemaakt, succes met het veroveren van een DT plekje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauwwie wat een superkaart!!
    En dat DT membership komt er vast wel..wie wil nou niet iemand die zulke mooie kaarten maakt!!

    Groetjes Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Thea , wat heb je een prachtige kerstkaart gemaakt !! Met dat super lieve beertje....Ik ga ook eens op dat blog kijken. Ik kom ook altijd tijd tekort aan het einde van het jaar....wie niet ???? Succes met de DT-call. Vraagje : Hebben jullie mijn bestelling binnen gekregen ???? Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtige kaart. mooie kleuren.
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Thea, wat een prachtig kerstkaartje :) En die me to you beertjes zijn echt geweldig! Ik kan niet wachten tot de beurs om er een paar te kopen :) hihi.. Maar mijn eerste stempeltje heb ik al van het leuke magazine dat ik bij jullie besteld heb ;) Dank je wel!! Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Thea, wat een prachtig kerstkaartje :) En die me to you beertjes zijn echt geweldig! Ik kan niet wachten tot de beurs om er een paar te kopen :) hihi.. Maar mijn eerste stempeltje heb ik al van het leuke magazine dat ik bij jullie besteld heb ;) Dank je wel!! Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. oooooh die is leuk zeg, helemaal super.

    geweldig lief kaartje.

    lieve groetjes
    angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Thea, wat heb je een ontzettend leuk kaartje gemaakt, zeg!! Leuk dat je ook een poging waagt bij de DT-call van CCWS!! Bedankt en succes!

    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hij is ontzettend mooi en wat een details! Veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Thea, Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. En ik vind het heel leuk dat je meedoet met de DT call van CCWS! Heel veel succes ermee!
    Groetjes
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Schitterende kaart Thea,lief die stempel.
    Mooi papier en kleuren.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.