woensdag 14 oktober 2009

Award van Ellen, Sandra, Ilonka, Gonny en vele anderen....

Wow, zoveel mensen die mij een award hebben gegeven. Aan de ene kant vind ik dit top, maar aan de andere kant is het ook niet echt meer speciaal. Binnen 2 dagen zijn alle blogs vergeven van de awards. Jammer vind ik dit. Het is veel leuker om niet meer dan 3 mensen een award te geven zodat het iets langer duurt voor dat je er één krijgt. Begrijp me niet verkeerd, ik ben erg blij dat mensen je werk waarderen, maar...... Ik hoop niet dat ik hier mensen boos mee maak want dat is niet mijn bedoeling, en blijf gewoon heel lief aan mij denken, maar dit is gewoon mijn gevoel hierbij. Genoeg van dit. Ik moet deze award aan 10 mensen doorgeven, nou ik zou niet weten aan wie, want iedereen heeft hem al. Dus mocht je hem nog niet hebben (kan me niet voorstellen) neem hem dan, want iedereen die op mijn bloggie komt en altijd lieve berichtjes achterlaat verdiend hem. Nu moet je wel nog 10 eerlijke dingen over jezelt vertellen.

Weer zo een probleem voor mij, ik vind dit zo moeilijk om iets over je zelf te vertellen. Maar ga dit toch proberen. Nou daar gaat ie:

1. Ik ben erg blij met mijn blog en blogvriendinnetjes, het is altijd leuk om weer berichtjes te ontvangen of te versturen. Vooral doorgaan hiermee.

2. Ik sta graag op beurzen, en vindt het dan ook zeker leuk om klanten en bloggers te zien.

3. Als ik op de beurs sta doe ik dit altijd met Paula, en krijg hulp van Sjak, Corry, Jan, Melanie. Ik vind dit altijd fantastisch.

4. Ik ga graag naar de camping, daar vinden we wat meer rust, even geen krea teja, hoewel we ook wel regelmatig werk meenemen.

5. Ik werk 1 dag in de week op de automarkt in Utrecht, een echte gekkehuis daar, maar wel een leuke afleiding.

6. Ik slaap elke dag lekker uit, ik sta pas tussen 8.00 en 8.30 op, behalve op dinsdag want dan gaat mijn wekkertje om 5.00 uur. brrrr

7. Ik hou NIET van poetsen, maar ook niet van een vies huis.

8. Ik ben geen computer freak, maar vindt het wel leuk om mijn blog te onderhouden.

9. Ik ben gek op mijn kaarten hobby, soms wel te gek.

10.Maar ik ben vooral gek op mijn man Jan en mijn kinderen Melanie en Jordy.


Nou dit viel niet mee hoor!! Misschien volgende keer maar 5 dingen opnoemen, whahaha.

Dames bedankt voor jullie award en tot blogs, liefs


9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd meid. Ik had het ook al op mijn blog gezet... het lijken wel snoepjes en het is zeker niet meer speciaal. 1 award weggeven is leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan je geen ongelijk geven hoor, binnen een dag zie je alleen maar dezelfde award rond komen:W maar toch gefeliciflapstaart met je Award!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thea, bedankt voor jouw reaktie, erg leuk. Ik ben het met jouw verhaal over de awards eens, desondanks gefeliciteerd. Ook ik hou niet (meer) van poetsen maar toch wel van een schoon huis, hoe doe jij dat dan? Een fijn weekend, liefs Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je award! Je verdient ze hoor (mits je op mijn blog komt kijken, ha,ha!) Ik heb er al 10 gehad wel een beetje veel he?
  Groetjes van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks alles toch gefeliciteerd hihi! Maar je hebt wel gelijk, binnen twee dagen heeft iedereen hem gehad...
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Btw, ik zie je niet als volger...

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja sorry, ik had het verkeerd begrepen! Maar van harte welkom, ik vind het heel erg leuk!!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ook al zoveel awards,maar je hebt helemaal gelijk,ik denk erook zo over,wel leuk om je verhaaltje te lezen over jezelf,nog gefeliciteerd met je awards,fijn weekend,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He, wat leuk, jij bent dus Crea Teja??? Ik heb pas voor het eerst een bestelling bij je gedaan. Enne...mijn complimenten voor de supersnelle levering hoor! Kom vaker bij je langs en ga je volger worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je award!
  Is heel leuk om zo van alles te weten te komen over je :D
  Maar het is zoals je zegt niet meer zo speciaal,
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.