dinsdag 15 januari 2013

Een kaartje om je op te vrolijken...


Ik heb weer een kaartje gemaakt. De vorm van dit kaartje
is met een grande nestabilitie gemaakt. Alles is bewerkt met gesso (de witte randen). De vorm is 6x uitgesneden op verschillende maten, 3 maal uit kraft, 2 maal uit design en 
1x het papier waar je op kleurt.

De eerste 2 lagen plak je op elkaar en daarop heb ik links onder een papieren doilie geplakt. Dan plak je de volgende 2 lagen op elkaar en plak deze weer in het midden. Alles is van  te voren met gesso bewerkt he!! dus even laten drogen of net zoals ik even met een heattool erover heen. Linksboven zit een hart, deze is van Magnolia. Plak de laatste 2 vormen op elkaar, natuurlijk wel nadat je het afdrukje hebt ingekleurd.
Plak deze weer in het midden op, maar hou er wel rekening mee dat er aan de rechterkant nog een gaasje onder zit, dus dit moet een beetje tegelijk...ik zelf heb het gaasje ook een beetje bewerkt met chalk....blauw en roze...


Nu kun je lekker met versieren beginnen. Wat ik het leukste vind. Op de foto hierboven zie je een theepotje van Joy/noor.
met daaraan een kop en schotel als charm.   


Dit bloemen toefje bestaat uit verschillende snijmallen. We beginnen met een swirl van Magnolia. Daar boven op zit een stukje chandelier garland ook van magnolia. De rozen blaadjes is een mal van Memory Box en de witte roos een mal van DieNamics. De roze roosjes zijn roosjes van Wild Orchid. 


Op verschillende plekken op de kaart vind je van die mooie swirls die ook bewerkt zijn met gesso. Deze swirls zijn van unique.


Dit afdrukje van Magnolia is ingekleurd met Faber Castell potloden. Het is weer even wennen na 2 jaar kleuren met Twinkling H2O ( en daar ben ik nog steeds erg blij mee) maar na een paar afdrukjes te hebben ingekleurd wordt ik wel steeds enthousiaster. Ik moet nog veel leren, maar ben zeker niet ontevreden. 


Groetjes, Thea

14 opmerkingen:

  1. Wat is het een super gave kaart geworden.
    Super mooie details zoals verschillende swirls.
    Prachtig uitgewerkt.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige kaart, zo ontzettend mooi met veel leuke details. ik vind dat je al heel goed kunt inkleuren hoor, daar kan ik nog veel van leren want o wat is het moeilijk.
    Wat heb je leuke tips, bijvoorbeeld om dat gaas met chalk te bewerken en om de Gesso met de heattool sneller te laten drogen. Kijk, daar hebben we iets aan hihi.
    fijne dag, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wouw mooi kaartje geworden.en mooie kleuren.
    gr Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart zeg! ik ben gek op de kleuren die je gebruikt hebt!
    Groetjes,
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is weer prachtig mooi Thea.
    Echt schitterend.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi en zo lekker veel te bekijken. Die theepot is zo leuk. En wat een mooie heldere kleurtjes heb je Tilda gegeven zeg. Groet Majo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fabulous coloring with your pencils, Thea. Tilda looks gorgeous and I love how you used the gesso to distress the papers and heart die cut.
    Hugz,
    Cathy Lee

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is weer super Thea!! :D

    Groetjes Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Thea

    Super gekleurd!! Ik vind de tekst zo leuk, waar kan ik die kopen??

    Groetjes Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.