maandag 20 februari 2012

Just for You...


Vandaag laat ik even een rond kaartje zien. Even weer wat anders dan een vierkante... Ik heb met een cirkelsnijder de ronde gemaakt... Op de basiskaart heb ik nog een ronde van cardstock geplakt nadat ik die door de bigshot heb gehaald met de ronde stitching mal van Cheerylynn designs, helaas ben ik die vergeten te fotograveren maar hij staat op een eerdere foto, dus als je hem wilt zien moet je even naar beneden scrollen. 


Op de ze ronde heb een een scallop ronde gestanst, dit is ook al een Cheerylynn design mal, zie foto, en deze beinkt met een chalk. Aan de bovenkant heb ik deze mal ook gebruikt alleen een maatje kleiner en deze om de kaart heen gevouwen, met daaroverheen weer een papieren dolie en een hart doohickey (so wrapped lovely). De tag is ook van Magnolia (scalloped tag 2). De tekst is van Whimsy. Ook heb ik nog 2 vlinders gestanst, de grote is van Memory Box, zie foto, en de kleine is van een Martha Stewart pons.   


Nog even 2 foto's van de zijkanten, zodat je bepaalde details goed kan  zien. Zo zie je misschien ook wel de kleine stipjes op het afdrukje....deze zijn gemaakt met een pearlpen.


De bloemen zijn van Wild Orchid en Magnolia. En het kant is ook van Wild Orchid. Het designpapier is van Dovecraft (Princess Fairytale), dit is een paperpad.  


Gebruikte Twinkling H2O : Natural linnen, Fuzzy Peach, Cedar Wood, Pink Cloud, Sunset Glow, Sage, Teal Zirkon, Summer Breeze....de kleur groen had ik niet in mijn kleurenbestand, dus ik heb met de laatste 3 kleuren de juiste weten te bereiken, door dit steeds over elkaar heen te verwerken....



Dit zijn de mallen die ik voor deze kaart gebruikt heb...en dan ook nog de stitching cirkle (deze is wel op dit moment uitverkocht, is weer opnieuw besteld en onderweg). Ik hoop dat jullie hier weer wat inspiratie uit kunnen halen.

Nu ook nog even dit: morgen hebben we weer een nieuwe sol op onze facebook pagina Krea Teja hobbystudio en ik doe daar een setje designpapier ( het papier van deze kaart) en een stempel kado, wordt lid en doe mee, er zijn wel een paar regels aan verbonden. Als je in aanmerking wilt komen voor de prijs dan moet je wel werken met materialen die te koop zijn in de winkel van Krea Teja. Je kan ook zo meedoen maar dan gaat de prijs aan je neus voorbij... De produkten die je nodig hebt staat al op de pagina zodat je al wat kan voorwerken. Misschien zie ik jullie woensdag dan in de chat, Raffaela geeft de Sol, ik heb hem al gezien en hij wordt weer erg leuk. Groetjes,


  

21 opmerkingen:

  1. Wow this card is stunning and the shapes that you used are wonderful.
    Francy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje en wat heb je er leuke details in verwerkt zo met al die laagjes. bijzonder mooi van kleur ook.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige kaart en heerlijk DP. Het is echt een beauty. Bedankt voor de duidelijke uitleg van alle materialen. Ik ga eens kijken op facebook voor de sol.Gr Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kaartje is super!
    En de kleuren zijn heel erg mooi!
    Groetjes Mieke'S

    Zo, nu zonder fouten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig kaartje. Zo veel op te zien. Heel mooi gekleurd afdrukje en de stipjes zijn prachtig. Maar wat ik een super idee van je vind, is de fot met de gebruikte materialen.
    Duidelijker kan niet.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het is weer prachtig en heeeel veel te bewonderen.
    tot morgen paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt weer een super leuk en prachtig kaartje gemaakt, heerlijke kleuren!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wooooow gave kaart zeg, heel erg leuk geworden enne mooie mallen.

    lieve groetjes
    angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw wat keigaaf zeg ! liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een hele mooie kaart, leuk model! Dit kan ook leuk voor de kerst als kerstbal of zo! Mooie papier en prachtige mallen heb je gebruikt. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zag net je kaartje op FB en dan is het toch leuk om ook even je fantastische blog te bekijken. Super kaart en wat een onwijs leuke kleurkombinatie.
    Gr. Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superschattig kaartje!!
    Prachtige kleuren heb je gebruikt!
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is je kaartje weer schitterend thea!! Groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Stunning work!! The Peach and Aqua colors are beautiful and all the details are perfect!!
    Hugs
    Giò

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wow super hoor,ook de kleuren vind ik erg mooi.
    gr marian

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow, this is stunning, love your colours and image and your embellishments are perfect! hugs, Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.