zondag 29 augustus 2010

Nieuwe Blogpagina.

Dit is de allereerste kaart die ik ooit met een Magnolia stempel heb gemaakt. Het was ook mijn eerste Magnolia stempel. Inmiddels zijn we al vele kaarten en nog meer stempels verder .... (hahaha). Uiteraard behoort Magnolia tot één van mijn favoriete merken stempels. Waarom laat ik jullie nu deze kaart zien ?  Binnen de blog is het al een tijdje mogelijk om extra pagina's aan te maken. Bovenaan zie je nu een extra link staan naar de Abonnementen Magnolia Ink Magazine. Via die link kom je op een aparte pagina waar we de aankondiging hebben staan dat je weer een abonnement kan nemen op het Magnolia Ink Magazine. We hebben er ook meteen een actie aan gekoppeld waarmee we prachtige Magnolia prijzen weg gaan geven.
Als je kijkt naar mijn eerste kaart dan is het er wel veranderd in mijn manier van kaarten maken in de afgelopen jaren. Daarom is een abonnement op het magazine ook zo leuk omdat er allerlei technieken worden uitgelegd en het magazine vol staat met allerlei inspirerende kaarten.
We zullen meer gebruik gaan maken van de aparte pagina's om jullie nieuwtjes of artikelen te melden over Krea 'Teja' - hobbystudio. Dan blijft de startpagina alleen voor mijn creaties (lol).


6 opmerkingen:

 1. Ik schrok al Thea.. Ik zag de kaart en ik had gelijk iets van "wat heeft zij nu toch gemaakt"!! hahaha... maar gelukkig, het is je eerste mag-kaart. Pfff... ga maar lekker door zoals je ze nu maakt... zonder mondje ... hahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thea,
  wat een verschil! Zo leuk om eens je begin kaartjes te zien :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartjes zijn er zeker op vooruit gegaan, maar dat heb ik ook hoor, ha,ha,ha! Je opdrachtkaartje is af, dus je kunt er donderdag mee aan de slag! Ik had ook nog een heel leuk idee voor de blog en het komt dan ook goed uit dat je meerdere pagina's op een blog kan maken, maar dat vertel ik je dinsdag wel.
  Liefs van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o jee dacht ik zou ze teveel gedronken hebben hihi maar gelukkig is je stijl van nu toch wel heel veel mooier maar dat hebben we allemaal hoor die eerste kaartjes zijn niet echt super he !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo zie je hoe onbewust we groeien he! ik vind het soms ook zo raar om oude kaartjes van mezelf terug te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Thea,
  Hebben jullie mijn bestelling wel ontvangen??? Ik heb nl. nog geen bevestiging gehad (stuk ongeduld dat ik ben:)) Zo niet, dan hoor ik het wel, anders probeer ik geduldig af te wachten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.