woensdag 9 juni 2010

Nieuwe produkten...

Tussen het inpakken in, nog even wat nieuwe produkten laten zien. 3 nieuwe cutlebug mallen. De eerste heet: seeing spots, dit zijn wat grotere stippen. De tweede is: scrollwork, een achtergrond met swirlsachtige krullen. En de derde is genaamd: grace's frame, ook weer een prachtige achtergrond.
Weer 3 mooie snijmallen van Tim Holtz(alterations). Deze zijn uitgegeven door Sizzix. Hiermee kan je een mooie rand aan je kaart of boek geven. De blauwe heet: Brackets. De l. blauwe: Scrollwork en de groene: Ornate.
Twee super paper pads van Kaisercraft. De blauwe heet: Tea at Elsie's en de Groen-Roze heet: Hey Birdie.
En dit vind ik ook zo geweldig. Dit is ook een paper pad, alleen hier zitten 12 pagina's in met een voorgestanste rand en 12 pagina's gewoon papier. Dit is ideaal om een boekje te maken, echt super. Dit papier van Bo Bunny verkopen wij ook als scrapvel.

Mochten jullie hier iets van willen, mail dit dan vandaag of morgen aan ons door, door dat wij op de beurs staan dit weekend nemen wij alles mee en ik weet niet wat er dan nog maandag van over is, dus wil je er niet naast zitten mail ons, dit kan via de Krea Teja site.

Mocht ik jullie niet zien dit weekend, dan wens ik jullie een fijne week toe, want ik denk niet dat ik nog veel aan het bloggen toe kom, Groetjes....


4 opmerkingen:

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.