zaterdag 9 juli 2011

Nieuwe DoCrafts Creativity magazine ....

Hallo allemaal, de nieuwe Creativity is uit. Deze keer zitten er 3 gratis stickervellen van de Country Companions bij. In het blad natuurlijk weer heel veel voorbeelden. Nieuwe artikelen die aan bod komen zijn de nieuwe kerstserie van de Forever Friends "A Christmas Tale" (hiervan zijn stempels, knipvellen en paper pad te bestellen in onze webshop), nieuwe serie "Noel" van Papermania (stempels en Paperpad in onze webshop), nieuwe Card Kits van de Me to You beer (ook verkrijgbaar in onze webshop) en de nieuwe Nesting Dies van Dielicious (vanaf maandag te reserveren met korting) en nog veel meer ..... Ook vind je er alvast een Sneak Peek van de nieuwe kerststempels van Me to You. Daarop zal je echter nog moeten wachten tot september. Het blad kost slechts € 3.50 (exclusief verzendkosten) en is te bestellen in onze webshop.

Groetjes Thea


3 opmerkingen:

 1. Ziet er weer leuk uit :) Ik ben lekker aan het sparen voor de eerst komende beurs!! Daar ga ik toch de lieve forever friends stempeltjes kopen ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Thea, dankzij jou ben ik geinspireerd voor het maken van mijn kaart. Kom je een kijkje nemen? Wat staan er trouwens prachtige dingen op je blog! Op de post met als titel 2e workshopdag heb je een mooie stans met bloemenblaadjes. Kun je me vertellen van welk merk dat is? Alvast bedankt. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend heb je dit gemaakt Thea.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.