woensdag 16 maart 2011

Zoekplaatje ...

Op dinsdag is er hard gewerkt om de stand op de Creativa in Dortmund klaar te krijgen. We hebben voor het eerst voor een nieuwe indeling gekozen. Men kan nu de stand helemaal door lopen. Tegen de achterwand staat een rij met rekken en aan de voorkant de tafels met designpapier, stempels enz. Door de nieuwe indeling moesten we wel even passen en meten, want we zijn dit nog niet gewend, maar alles staat en hangt en Paula en Thea zijn er klaar voor. Op de foto zijn ze bijna niet te zien, want beiden in het zwart gekleed en de achterwand van de tent is ook zwart.
De overige artikelen staan op dit moment weer klaar. Dat betekent dat er op woensdag weer een volle auto vertrekt, want dan wordt de beurs in 's Hertogenbosch opgebouwd. Daar is het vanaf donderdag weer de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
Het heeft toch wel iets aparts, twee beurzen tegelijkertijd draaien. Of we het zondag (als beide beurzen weer afgelopen zijn)  ook nog zo "apart" vinden laten we nog wel even weten.
Overigens vindt je in onze webshop de gehele Butterfly Dreams collectie van Magnolia. Deze zal binnenkort geleverd worden. Er is voor een zeer korte periode een korting op de stempels van deze nieuwe serie. Je kunt de nieuwe stempels vinden in de webshop onder de categorie "wordt verwacht". Tot ziens in Duitsland of in 's Hertogenbosch.
 & Jan.

6 opmerkingen:

 1. heel veel succes op beide beurzen
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 beurzen, jullie durven hoor! Heel veel sterkte en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou dat is een uitdaging meis succes met de beurzen !! het ziet er al mooi uit zo !

  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Thea , ziet er gezellig uit ! Echt een knus kraampje. Ik hoop dat het lekker druk wordt voor jullie....Ik ga vrijdag Jan en Jacqueline een bezoekje brengen in Den Bosch. Succes !! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes op de beurzen en wij komen naar Den Bosh.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Thea,
  es war soooo schön gestern bei dir am Stand und ich freue mich schon riesig wenn wir uns in Zeist treffen...
  Ganz lieben Gruß Sonja xx

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.