dinsdag 25 januari 2011

Uitslag Surprise Blogcandy !!

Dit bericht blijft (nog even) bovenaan staan. Kijk voor de nieuwere berichten hieronder.
Omdat we meer dan 200 volgers, over de 50.000 bezoekers, een nieuwe website en niet te vergeten iedere keer jullie reacties lezen en waarderen hebben we de afgelopen twee weken jullie mee laten dingen naar deze twee surprise blogcandy's.
Jullie mochten zelf de kleur kiezen en aangeven wat je hoopte dat er in zat. Wat ons wel verbaasd heeft is dat de meesten van jullie gekozen hebben voor het blauwe pakket. Verder hebben we gemerkt dat jullie heel erg met Magnolia bezig zijn, want stempels van Magnolia zijn er veel gewenst. We zullen de winnaars niet teleur stellen .....
Wat er nu precies in de pakketten zit laten we nog even geheim, want anders is het geen surprise meer voor de winnaars. Zodra we weten dat de winnaars hun pakket ontvangen hebben, zullen we de inhoud bekend maken op deze blog. Goed nu niet langer meer gewacht ........
.............................
De winnaar van de roze surprise candy is
....
.......
iemand die nog niet zo heel lang blogt
......
........
.......................
De winnaar van de blauwe surprise candy is
..................
...................
Iemand uit het Zeeuwse land
..............
.............
Dames, beiden gefeliciteerd ! Jullie kunnen je adres even mailen naar info@kreateja.nl en wij zorgen dat de surprise zo snel mogelijk naar jullie toe komt.
Alle anderen die een gokje gewaagd hebben willen we bedanken hiervoor en omdat jullie Magnolia zo leuk vinden, kunnen jullie tot en met 26 januari a.s. de nieuwe Magnolia stempelcollectie "You are so special" met 5% korting bestellen in onze webshop. Dit gedeelte van onze webshop is gereserveerd voor onze nieuwsbrieflezers, maar als jullie in de opmerkingen, aan het eind van de bestelling,  "blogcandy" vermelden dan weten wij  dat jullie ook hiervoor in aanmerking komen.
Op dit moment hebben we alweer een nieuw idee voor een blogcandy, dus blijf deze blog de komende weken in de gaten houden.

Thea & Jan.

80 opmerkingen:

  1. Hoi Thea,

    Wat een leuke candy, hier doe ik graag aan mee, dankjewel.
    Ik zou sowieso voor het roze pakketjes gaan vind dat een mooie kleur, maar ik heb altijd geleerd je moet blij zijn met wat je krijgt dus eigenlijk zou het me nog niet uitmaken. En wat ik leuk vind wat ik er in zou willen zien? Ik ben verslaafd aan magnolia's dus een leuk magnolia stempeltje :D

    In ieder geval bedankt voor de leuke Candy waar we aan mee mogen doen.

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke candy en wow leuk he al die volgers en bezoekers !
    Ik ben echt fan van rose dus daar zou ik voor kiezen. En de vraag wat je er in zou willen zien, alles voor scrapbook is leuk maar ponzen van Martha Stuwart zij wel errug leuk :)
    GR Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Thea , leuke start van een nieuw blogjaar ! Een super candy ! Normaal gesproken zou ik voor het roze kado kiezen , maar ik heb me voorgenomen eens andere dingen / kleuren te gaan uitproberen ; dus ga ik voor de blauwe. En wat ik extra in de doos zou willen : Ik laat me compleet verrassen ! Ik ben blij met alles....Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Thea,
    Leuke candy, ik doe hier graag aan mee, ik zou voor de roze gaan, omdat ik dat een mooie kleur vind en wat erin zit maakt me eigenlijk niets uit, ik vind alles leuk op het gebied van scrapkaarten.
    Ik ben blij met alles.
    groetjes Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Thea,

    wat leuk dat je een leuke candy weg geef. de kleur die ik kies uhmmm: roze, omdat ik dat een mooie kleur vind haha, en wat erin zit ik laat me totaal verrassen. ik vind alles leuk, en je moet al blij zijn met alles wat je wint toch.

    groetjes, samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi,

    gefeliciteerd met zoveel volgers en zoveel bezoekers, top zeg!!! En wat een leuke verrassingscandy!! Doe graag mee! Ik wil graag voor het blauwe pakketje kiezen. Wat ik er graag in zou zien?? Scrappapier in vintage kleurtjes vind ik helemaal geweldig dus dat zou ik héél leuk vinden! En verder is het een verrassing en dat vind ik veels te leuk dus..... dat wachten we wel af.
    Bedankt voor de kans om dit leuks te winnen!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je een candy weg geeft. De kleur die ik kies is blauw. Blauw is mijn lievelings kleur. Wat erin zit, hm, mooi papier, leuke magnolia stempel, pons van Martha Stewart, wat lintjes, bloemetjes. In ieder geval doe ik graag mee.
    Groetjes Brenda.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Thea
    Wat leuk om een blogcandy weg te geven.
    Ik ga voor de blauwe en wat zou ik er in willen?
    Bloemetjes, lint, stempeltje en natuurlijk de Joy Trouville hahaha
    Veel susses met de candy en op een hoop volgers.
    Liefs mam

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fantastisch dat je blog zo goed loopt. Bij mijn blog begint het ook een beetje te lopen en dat vind ik ook zo leuk. Lief dat je candy's weggeeft! Ik maak graag kans op de roze, want iedereen weet dat dat mijn lievelingskleur is (dat is op mijn blog ook wel te zien). Ik hoop dat er een leuk stempeltje inzit, want daar kan ik geen genoeg van krijgen! Succes ermee!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Thea, ik kwam weer even bij je langs en zag de geweldige leuke candy, wat een verrassing zeg, ik doe graag mee.

    Mijn keuze gaat naar de roze doos,en wat zit daar dan in... ik ben blij met alles, ik hoop dat er iets inzit van Magnolia, een stempel of stans, want ik ben echt helemaal gek op alles van magnolia, maar ik laat me graag verrassen, heel erg bedankt voor de kans om mee te doen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Thea, wat een leuk idee, een spuprise candy. Ik hou wel van verrassingen. Maar eerst gefeliciteerd met je volgers en bezoekers. Daar moet ik nog wel even op wachten hihi. Als ik zou mogen kiezen, ga ik voor de blauwe doos. Rose heb ik best wel veel van, dus zou blauw een leuke aanvulling zijn. Dan begrijp je misschien al wat ik er in zou willen vinden. Blauw papier en blauwe bloemetjes en/of lint of iets dergelijks, maar alles is natuurlijk goed.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met al je bezoekers en volgers. Aan je leuke candy doe ik ook heel graag mee. Als ik mag kiezen dan roze en als ik dan ook nog zou mogen kiezen wat erin zit.. dan een pons, stempel en vintage papier maar alles wat je zomaar krijgt is toch leuk?
    groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo Thea,
    Als ik mag kiezen dan wordt het de blauwe. Ook omdat hier de eerste jongen onderweg is...!
    Wat wil ik er graag in zien...dat maak niet zoveel uit. Misschien stempels en mooi papier!
    Groetjes Chantal.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi Thea,

    Nou dat is een leuke candy!!
    Maar om nou maar zo te zeggen wat ik er graag in zou willen is best moeilijk ! Ik vraag eigenlijk niet gauw ergens om...maar als het dan toch moet dan hoop ik dat er bloemtjes inzitten...Oooh ik wordt daar altijd zoo vrolijk van.
    Bloemen op mijn kaart..bloemen in de tuin en bloemen in mijn huis...het maakt mij niet uit hahaha...Ik zou dan gaan voor de blauwe kleur...doet mijn naam eer aan whahaha....

    nou dames allemaal succes!!

    Liefs Janet Blaauw

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Thea,
    Wat een leuke candy! En 200 volgers..gefeliciteerd.
    Tsja als echte magnoliafan hoop ik natuurlijk dat er iets van magnolia inzit...maar ik vind alles leuk!
    En wat de kleur betreft, ik kies voor roze.
    Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hallo thea,

    wat een geweldige candy, hier wil ik wel aan mee doen,
    hartelijk gefeliciteerd met zoveel volgers en bezoekers,
    ik had je al heel lang bij mijn favoriete blogs staan maar kwam tot de ontdekking dat ik nog geen volger was, dat heb ik dan maar gauw even gedaan,
    ik zou voor het blauwe pakketje gaan, vind dat gewoon een mooie kleur, en het zou me niet uitmaken wat erin zit, ben al tevreden als ik een keer wat zou winnen, dat geluk heb ik nog niet gehad met een candy,
    maar ja wie niet waagt die niet wint toch,
    heel hartelijk bedankt voor deze geweldige kans.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Thea,

    Wat een gave candy en wat veel volgers en bezoekers.... erg gaaf
    Nu de candy, wat voor kleur jeetje vind ze allebei erg mooi maar dan ga ik toch voor ..... Roze!
    Wat ik er graag in zou willen, ik ben blij met alles wat met scrappen te maken heeft ben wel erg weg van Magnolia.. dus iets van dat misschien ???

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Beste Thea,
    Wat een leuke verrassingscandy. Blauw of Roze? Ik kies voor blauw. Als beginnende kaartenmaker ben ik overal nog blij mee te maken, al zou ik graag eens een aquamarker proberen of leuke tekststempeltjes (er zijn altijd te veel leuke "plaatjes"stempels dus ik kom nooit toe aan tekststempels kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. als ik moet kiezen dan voor de blauwe, wat ik hoop dat er in zit, zolang je ermee kan freubelen, maar papier vind ik altijd leuk, ik vind het altijd weer een uitdaging om met scrappapier te werken wat ik niet zelf heb uitgezocht of niet zou uitzoeken

    succes met alles

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Thea,

    Wat een hele leuke candy is dit. Ik ga zeker meedoen. Als ik mocht kiezen, ga ik voor blauw, maar eigenlijk maakt het me niet uit. Ik heb iets met blauw enne wat ik leuk vind en wat ik graag zou willen zien. Natuurlijk een leuke Magnolia, maar ook de motivet stempels vind ik heel erg leuk.
    Dank je wel voor de kans deze hele leuke candy te winnen.
    Ik ga hem snel op mijn blog plaatsen.

    Groetjes van Ineke
    http://inekecreatoins.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Thea,

    Wat ontzettend leuk een surprise Candy. Ik ga voor het roze pakket. Ik ben echt helemaal weg van roze ik heb zelfs een roze fiets ha ha. Tja en wat hoop ik dat erin zit eigenlijk ben ik al heel snel blij een stempel zou ik heel erg leuk vinden maar alles is welkom.

    Groetjes,

    Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Thea,
    wat een super candy!
    Lief van je :) Dank je wel voor de kans om een leuk pakketje te winnen!! Ik zou voor het blauwe cadeau'tje gaan en wat erin??? Alles mag! Ik vind alles zo leuk, :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke candy, spannend hoor, zo'n suprise blogcandy, super. Om aan te geven welk kleur, dan ga ik maar voor de blauwe, dit is namelijk mijn lieveringskleur, en dan de inhoud? Met een setje mooi scrappapier zou ik al heel gelukkig worden.
    Succes verder met je blog, alle bezoekers en volgers.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wooooow, wat een leuke surprise Blogcandy, Thea. Leuk bedacht ook.

    Ik zou voor de blauwe kiezen.
    Ik laat me graag verrassen. Maar omdat je natuurlijk iets moet zeggen dan zou ik zeggen: ik ben helemaal verslaafd aan Magnolia stempels en Marhta Stewart ponsen. Dus een van die twee.

    Leuk dat we aan deze super gave Candy mee mogen doen Thea.
    I keep my fingers crossed.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Jan en Thea,
    Erg leuk een verrassings candy, voor mij zou de kleur niet moeilijk zijn. Ik doe natuurlijk niet mee maar wens iedereen veel geluk met winnen.
    Tot morgen liefs Paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Dit is leuk! Ik zou voor de blauwe kiezen en dan hoop ik dat er mooie kantjes inzitten. Ik ben helemaal weg van kant en zie het ook overal in... bijvoorbeeld in een boom waarvan alle takken met sneeuw bedekt zijn. Erg hè, maar ik geniet er gewoon van.

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Paula
    Wat een leuke candy zeg, ik wil ook graag een gokje wagen al heb ik nooit geluk wat dat betreft maar de aan houder wint hiii.
    Ik zou voor het roze pakketje gaan ja en wat er in zou moeten alles is leuk toch op hobby gebied, maar de lotv stempeltjes zijn wel heel erg leuk.
    Ga het gauw op mijn blog zetten.

    En succes allemaal.

    Groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoie Thea

    Wat spannend!!!!
    En wat een leuke start van het nieuwe jaar,
    Het Is al een heel mooi iets dat je deze candy weggeeft en dan ook nog kiezen!!
    Nou dan kies ik voor de rose.
    En wat ik wil dat erin zou zitten,,Een verrasing,het maak niks uit,het gaat om het gebaar,

    liefst Michaela

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi Thea wat gaaf dat je dit weggeeft meis super lief van je als ik mocht kiezen ga ik voor blauw ik hou gewoon van blauw en wat ik hoop dat er in mag zitten ach ik ben een tevreden mens dus het maakt me eigelijk niks uit alles is leuk maar als ik perse iets moet kiezen zou ik zeggen iets van magnolia dat is mijn favoriet
    bedankt voor deze kans
    ga hem op mijn bloggie zetten
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Thea.

    Wat gaaf zeg, twee van die pakketten nog wel.
    Moeilijk om te kiezen hoor, maar de inhoud valt altijd in goede aarde, ik ben niet gewend om iets te winnen, dus dat alleen zou al geweldig zijn.
    Blauw is meer mijn kleur dan rose, dus zou ik toch kiezen voor blauw.
    En de inhoud.....als ik dan toch zou moeten kiezen.....een leuk stempeltje van LOTV of Penny Black, Magnolia is ook erg leuk maar komt al zo vaak voorbij, of anders een leuk kantje ofzo, ook altijd leuk, of mooie bloemetjes.....Zo zie je maar het is altijd leuk.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Jullie hebben heel wat te viren zeg, dus allereerst van harte!!! Ik hoop daarbij dat alles zo goed zal blijven gaan!
    Ik ben meer van blauw, dus kies ik daarvoor. En op je vraag wat er in zou moeten zitten... ik zou het echt niet weten. Ik heb nog nooit iets gewonnen, dus dat op zich zou al supergaaf zijn, maar mij kun je altijd blij maken met kant en bloemen.
    Bedankt in ieder geval dat je zo'n candy wilt weggeven!

    groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi,

    Wat een leuke candy. Ik zou voor het roze pakket gaan (met 2 dochtertjes moet je bijna wel...). Ik ben net een maand of 2 bezig met scrappen, dus alles wat erin zit zou ik leuk vinden denk ik. Maar wil graag ook stempels uit gaan proberen, dus een stempeltje met inkt zou wel heel leuk zijn.

    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Thea,

    Wat een leuke candy, pakjes maken mij altijd nieuwsgierig. Je blog ziet er mooi uit hoor.
    Als ik moest kiezen ging ik voor het blauwe pakket. Het zou heel leuk zijn als daar de designruler van Tim Holtz in zit( je weet wel waar je gaatje mee kunt maken.) maar het verassingselement is toch ook altijd weer heel erg leuk.

    Groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Gefeliciteerd met alle bezoekers en volgers op je blog!
    Ik doe graag mee met je candy, en kies voor de roze doos. Ik denk dat er roze spulletjes in zitten en die heb ik bijna niet. Dus als ik nog even door-hoop, dan hoop ik dat er mooi roze papier in zit, roze bloemetjes en een zakje met die hele kleine, hele leuke yammie yammie spulletjes. Nou hou ik op met hopen, anders wordt het hier zo'n kliederboel ;-)
    groetjes en veel voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi thea,

    Als eerst gefeliciteerd met heb behalen van zoveel bezoekers en volgers en uiteraard je nieuwe site :)

    Wat een onwijs leuke candy, deze is niet allen super zoet maar ook nog eens spannend hihihihhihi.

    Ik ga voor het roze pakketje en tja wat eens hopen een leuk roze scrappakket??
    Met veel roze papieren en bloemen hihhihi.

    Ik wil er graag aan mee doen en heb je candy op mijn blog geplaatst.
    Ik ben erg benieuwd.

    Lieve groetjes
    Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo Thea,

    Nou wat een leuke candy en dan ook nog een verrassing. Ja wat zou ik willen dat erin zit.....
    eerst maar de kleur kiezen, ik ben gek op blauw dus ik zou voor de blauwe gaan.
    Ja en wat zou ik willen wat erin zat, nou allereerst als ik zou winnen dan zou ik al blij zijn, dus het zou me niet uitmaken wat er dan in zou zitten. Maar diep diep in mijn hartje zou ik het heel leuk vinden als er een magnolia in zat. En waarom ja dat zijn nou eenmaal mijn favoriete stempels en ik heb er al veel maar ik vind er een heel leuk maar vind hem eigenlijk te duur. stom hè??? Weet je welke dat is?.....de kerstengel.
    Dus daar zou ik heel blij mee zijn. En wat ik ook leuk zou vinden wat erin zou zitten: is een leuk scrapkaartpakketje, die nog niet in de winkel te koop is maar die je speciaal voor deze candy hebt verzonnen.

    ik kijk uit naar de verrassing ;o)
    hihihhhi

    groetjes Hil

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo Thea,
    Wat een leuke candy.Echt een surprise. De blauwe lijkt me wel wat.Wat ik leuk zou vinden in die doos te vinden ? Scrappapier in leuke frisse kleuren oa lime,geel,blauw combi. Ook ben ik momenteel in de ban van stansen die door de CB kunnen.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat ontzettend leuk dat je een candy weggeeft..
    Hier willen we natuurlijk aan meedoen!
    Ik zou gaan voor..., uhmmmm de blauwe doos!
    En tja wat zou er in zitten.. tekst stempeltjes zijn misschien wel leuk, maar ben eigenlijk tevreden met alles :)

    Groetjes Marianna

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Thea,
    Ohh verrassingen, daar ben ik dol op! Ik kies voor het blauwe, nee roze, nee, blauwe pak. Moeilijk hoor.
    Alles wat er in zal zitten is leuk, omdat het een kadootje is. Maar tja, als ik mocht zeggen wat er in mag.. Een stempel, dessinpapier, nesties, lint, ach ja, eigenlijk kan ik alles wel gebruiken, hahaha!
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat leuk...ik ben dol op verassingen! Ik zou zelf voor een roze verassing kiezen! ;) En wat ik hoop dat er in zin... mmmm.... moeilijk hoor! Een leuke creatable of andere stans?!
    Bedankt voor een kansje!
    Liefs, Marit.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. hallo Thea,

    Goed hoor dat je blog zo goed loopt! Wat leuk, zo'n surprise candy. Ik doe een gokje op het blauwe pakketje. Ik hoop dat er een stempeltje en wat blauw, stoer papier inzit voor jongens/mannnen...

    grtz.Colien.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een gave candy. Ik kies voor het roze pakje, ben gek op roze.
    Ik hoop dat er een leuke stempel inzit, ben sinds een paar jaar helemaal stempelgek.

    Bedankt voor de candy!

    Groetjes, Wanda

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een leuke verassing's candy,
    ik wil ook graag meedoen,
    en laat ik me nou graag verrassen,
    dus ik laat de keus aan jou over;)
    groetjes Adriana

    http://cardsfromproudgranny.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi, hoi

    Wauwie wat leuk zo,n 'Suprise Blogcandy'!!
    Ik doe super graag mee.
    De kleur van het pakje dat mag jij uitkiezen hoor..want ik vind ze allebij even spannend!
    Ene..als je me vraagt wat ik hoop dat er in zou zitten...nou ik hoop stiekum op een "HEATGUN" want dat lijkt me echt mega gaaf!!

    Lieve groetjes, Mellanie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Thea,

    ik wil graag mee doen met de candy. Wel spannend zo´n surprise candy! Ik zou voor het roze pakket gaan, want roze dat is mijn lievelingskleur vandaar. Verder wauw het zou gaaf zijn als er een magnolia stempel in zat. Die zijn zo verslavend..... hihihi

    Groetjes,
    Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Thea,
    Via de site van Derwent, waar ik gisteren de challange won, kwam ik op jouw site! Wat maak je prachtige creatie's zeg:-) Ben meteen ook je volger geworden. Zou het leuk vinden als je ook eens bij mij kwam kijken en nog mooier natuurlijk als je mijn volger wordt! En nu zie ik dat je ook candy weggeeft! Wil natuurlijk graag ook kansje wagen en kies voor het blauwe doosje...maar ook roze vind ik een prima kleur! En over de inhoud heb ik eigenlijk geen wensen...stempels heb je nooit genoeg, evenals papier:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Thea,

    Ik volg je blog al een tijdje maar heb mij voorgenomen er dit jaar wat actiever meebezig te zijn.
    Leuke candy hoor, mijn keuze valt op blauw. Ik zou het erg leuk vinden als er een stempeltje in zit (ik ga mij dit jaar op het stempelen storten.

    Groetjes, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Gaaf, zo'n verrassing!
    ik ben heel benieuwd!
    en een gegeven paard mag je niet in de bek kijken... maar ROZE is mijn lievelingskleur, in m'n vorige huis waren zelfs m'n muren roze hihi.

    SPANNEND!!!

    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Thea, Natuurlijk doe ik mee voor deze super candy! Ik ben benieuwd wat het is. Ik zou kiezen voor het roze pakket (waarom?! geen idee, zomaar!) en hoop dat er Copics of leuke stempels in zitten!

    Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Thea,
    Gefeliciteerd met al je volgers en bezoekers!
    Wat geef je een leuke candy weg. Wij doen ook mee. Tja welke kleur, moeilijk, maar als we doen toch moeten kiezen gaan we voor blauw.
    Wat erin zit maakt ons niet zoveel uit, zijn met alles blij.
    Groetjes van Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi Thea,
    Spannend hoor een suprise candy. Ik zou kiezen voor het roze pakje omdat ik graag roze kaarten maak. Wat er in zou mogen zitten? Ik vind heel erg veel dingetjes leuk maar als ik iets zou mogen kiezen dan zou ik graag een nestabillitie erbij willen hebben. (wel duur hé als je zoiets kiest, maar ik zou echt met een kleine attentie al heel erg blij zijn).

    groet Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Spannend :)
    Ik ga voor het blauwe pakje en ik zou wel willen dat er een Whiff of Joy die Holly inzit

    BeantwoordenVerwijderen
  54. hoi thea ja hoor doe lekker mee met deze candy en kies voor blauw gebruik graag blauw en klee me graag die kleur en wat er in zit verklap je toch niet van voren als maar geen blauwtje lopen is haha doeiiiiiiiii tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hoi Thea,

    Ik kwam via via op je blog heb je wel veel gezien op beurzen wat een leuke candy heb je en ik zou graag mee willen doen sinds kort ook omgeslagen naar het stempelen .
    Je hebt wel een moeilijke keuze roze of blauw dan ga ik voor de blauw waarom weet ik niet ,en wat is het wat ik er graag in zou willen hebben maakt niet uit als het bijpassend bij het blauwe pakket is .
    Ik wens je nog veel succes met je candy .

    Groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hallo,
    Wat een leuke candy. Ik ga dierect volger worden en zet een link op mijn blog.
    Ik ga voor de kleur.... moeilijk.... roze:) En wat ik hoop dat er in zit... Nou alles is leuk het is zoizo al leuk dat je kans mag maken op een candy en wat er in zit maak dan niet uit als het maar betrekking heeft op scrappen natuurlijk;)

    Vr. Gr. Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Thea
    Wat een leuke candy! Ik ga voor de roze candy. En wat moet je nu kiezen, er is zoveel leuks te krijgen. Ik kies voor bloemen, daar ben ik gek op.
    Ik ben vorige week naar Angelique geweest, en heb je moeder daar ontmoet. Het was super gezellig!!!

    Gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een leuke candy. Dit is de 2e candy waar ik deze maand aan meedoen. Moet nog even kijken hoe het allemaal werkt.
    Ik zou kiezen voor het roze pakketje. wat ik graag in het pakketje zou zien, alles is leuk maar tekst-stempels en stempelinkt ben ik nog aan het ontdekken.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een leuke candy. Dit is de 2e candy waar ik deze maand aan meedoen. Moet nog even kijken hoe het allemaal werkt.
    Ik zou kiezen voor het roze pakketje. wat ik graag in het pakketje zou zien, alles is leuk maar tekst-stempels en stempelinkt ben ik nog aan het ontdekken.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Thea,

    Wat een leuk idee zeg, "kies je kleur". Normaal gesproken zou ik voor de roze gaan, maar ach...doe eens gek, ik kies voor BLAUW, haha.
    Een mooi pons of stempel erin, zou echt te gek zijn. Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  61. hoi Thea ik heb een bestelling gedaan de 16e maar ik hoor niks van je please mail je me
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ik zou de blauwe kleur kiezen omdat ik zelf nog weinig blauwe spulletjes heb en ik hoop dat er inderdaad blauwe srap spulletjes in zitten gr Gea G

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Great candy!!
    I linked your candy on my blog (http://andreja-kokos.blogspot.com/) (sidebar) with a picture and I'm your follower.
    I like blue color and I think that in candy will be samo stamp same paper,...
    Thanks for the chance to win this candy!
    Hugs, Andreja

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Gefeliciteerd met je (nu al meer dan) 300 volgers en wat een berg bezoeken.
    Ik ben ook volger bij je geworden dus.....op naar de 300 dan nu.
    Wat een leuke candy heb je verzonnen. Ik waag graag een gokje voor de roze (zou normaal voor blauw hebben gekozen maar moet ook andere kleuren meer gaan gebruiken, ben daar met kaarten ook bewust al een tijd mee bezig)
    Wat er in zou moeten zitten??? Leuke bloemetjes, kantjes oid zou supers zijn, maar eigenlijk maakt het me niet uit. Het iss een uitdaging om dingen te gebruiken die je niet zelf uitgezocht hebt.
    Het zou een extra verrassing zijn als ik zou winnen, want dat geluk heb ik tot nu toe niet gehad. Dus..... duimen maar.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een leuk idee om mensen te laten raden wat er in de candy zal zitten, mijn verlanglijstje is nooit leeg en ik zie overal wel wat in dus of ik het nou goed heb of niet, er zal vast iets inzitten voor mijn gading.
    Ik ga voor roze, en hoop dat er iets van Magnolia inzit een stempel of iets van een Doohichey dat zou super zijn!

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Thea,

    Wat een leuke candy!
    Ben er net pas achter hoe ik een candy in mijn sitebar kan zetten dus ik dacht ik laat een reactie bij je achter.
    Mijn voorkeur voor kleur gaat uit naar ROZE, dit omdat ik in verwachting ben van een brusje van ons engeltje Stijn* en ik allemaal het gevoel heb dat het een meisje word. hihi
    Aangezien ik nog niet zolang bezig ben met kaartjes maken ben ik met alles blij en heb dus helemaal geen voorkeur voor inhoud.

    Lies Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  67. hoi thea, wat een gave candy, ben sind snet blog volger. en was gelijk verast door deze candt. ik kies voro de roze. wat zou ikw illen dat er in zit? een magnolia stempeltje, nieuwe collectie van 2011. scrap papier, creatable en bloemetjes. leuk candy en super dat je dit doet. liefs linda

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Thea,

    Wat een leuke Candy en ik doe natuurlijk ook graag mee ...

    Wat ik zou willen wat er in zit ?? je kunt beter vragen wat ik niet zou willen, dan ben ik sneller klaar :-) Leuke stempel, mooi papiertje, heerlijke bloemetjes ... ik vind alles leuk !!

    Wat betreft de kleur... ik zou gaan voor roze.

    Succes
    Groetjes Samira

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een leuke candy.
    Ik doe graag mee.
    Welke kleur????
    Het maakt me eigenlijk niet uit.
    En wat erin zit....ik laat me verrassen,het is vats wel iets wat ik kan gebruiken.
    Gr. Esther B.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. wat leuk een candy! Ik ga voor het blauwe pakket en ik hoop dat er papier van Echo park in zit.

    groetjes,
    Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hallo Thea,
    Super candy.
    Ik zou voor het roze pakje kiezen, en misschien wat bedeltjes of brads, splitpennetjes of lintjes?
    Groetjes Rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hoi Thea,

    Het maakt me niets uit ik ben met alles blij!

    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ja dat is moeilijk. Ik denk toch het roze pakketje. Wat zou er dan in zitten? Geen idee alles om kaartjes te maken is natuurlijk leuk maar copics of magnolia stempeltjes staan hoog op mijn verlanglijstje.
    Fijn weekend

    Tessa & Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Spannend een verrassingscandy, daar wil ik wel aan meedoen. Tja wat zal er in zitten? Het maakt mij niet zo heel veel uit. Al zou een Magnoliastempel wel heel erg welkom zijn. Of leuke embellishment, daar ben ik ook wel gek op. De kleur maakt mij niet uit, alhoewel dat zeg ik nu wel. Blauw heeft dan toch mijn voorkeur.
    groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hoi Thea,
    Wat leuk een Candy, natuurlijk doe ik mee. De roze spreekt mij het meest aan en als daar een stempel van Magnolia of Bild Malarna in zou zitten zou je mij dolgelukkig maken.
    Liefs en fijne dag Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Gefelicteerd met zoveel volgers!
    Er staan ook prachtige creaties op je blog! Ben meteen zelf ook volger geworden.

    Leuk dat je een surprise blogcandy weg geeft.
    Ik zou kiezen voor de blauwe, en wat ik hoop dat er in zit? Ik zou overal blij mee zijn! Al zouden magnolia spulletjes wel erg gaaf zijn!

    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hele leuke candy wil graag nog mee doen op de valreep,van harte met zoveel volgers,ik ben ook al verslaafd aan magnolia geworden en ben er nog maar pas mee begonnen kan je nagaan hihi, nou heel veel succes met je blog.

    groetjes Sienie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. op de valreep meld ik me aan, en doe ik mee met de candy. Mijn dochter vond dat ik voor de blauwe moest kiezen, roze is 'uit' HIHI.
    En ja wat erin zit? Een magnoliaatje zou leuk zijn, maar alle knutselspullen zijn welkom. Het kan ons niet gek genoeg zijn!
    Bedankt voor de leuke candy.
    Groeten Miranda
    www.laulijn.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoi Thea

    Wat er in zou zitten,ja dat is moeilijk.
    Ik denk toch het roze pakketje, dat is toch wel me kleur ;):) Wat zou er dan in zitten? Geen idee... alles om kaartjes te maken is natuurlijk leuk.....maar ben overal blij mee..
    Succes verder met nog meer volgers :)

    Groetjes Thea
    Gr Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Bonjour,

    j aimerai participer à votre blog candy.
    Ton blog est superbe et plein d idees bravo.
    bisou Fabienne de Belgique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.