zondag 4 juli 2010

Introductie weekend met nog een nieuw artikel.

Wederom een nieuw artikel: de I-Rock. Een handig apparaat om plakstenen mee vast te zetten. De I-Rock werkt op 3 AA batterijen en is daarmee altijd en overal te gebruiken. Imganisce heeft ook een assortiment plakstenen en stencils uitgebracht waarmee u de I-Rock naar hartelust kunt uitproberen. We hebben een set samengesteld die we tegen een "tropische" prijs in onze webshop aanbieden. Ook de afzonderlijke artikelen hebben we dit weekend in de aanbieding. In de webshop hebben we ook een filmpje opgenomen van de I-Rock. U vindt de aanbiedingen en het filmpje door hier te klikken.
Ook de aanbieding van de Quilling Kits voor de Cuttlebug is nog geldig. Omdat we daarover de opmerkig kregen dat het handiger is om hiervoor de verlengde platen van de Cuttlebug te gebruiken, hebben we deze ook maar direct opgenomen. Ook deze platen zijn tegen een fantastische introductieprijs te bestellen. U vindt deze door hier te klikken.
Vanwege het warme weer begrijpen we dat het misschien wat te kort is om van de introductie aanbiedingen gebruik te kunnen maken. We hebben daarom de aanbiedingen verlengd tot en met maandag 5 juli. Daarna zullen de aanbiedingen uit onze webshop verdwijnen en gelden de reguliere prijzen weer.
Dit was het laatste berichtje over artikelen, morgen kom ik gewoon weer terug met een nieuwe kaart. Fijne zondag verder en geniet van het, iets beter uit te houden, weer.

2 opmerkingen:

Hallo, dankjewel dat je een reactie achter laat. Ik lees deze graag om te kijken wat jullie van de kaarten vinden.

Hello, thanks for leaving a comment. I love to read what you think about the cards.

Thea.